Compliance-rådgivning for C5, XAL og NAV-kunder

Kickstart dagen med en inspirerende præsentation af to innovative digitale værktøjer, der kan optimere din rådgivning om bogføringsloven og compliance. Under en lækker morgenmad, der er sponsoreret af Digisense, vil der blive præsenteret to værktøjer, der vil gøre din rådgivning til kunderne mere enkel og effektiv.

Det første værktøj, “Den digitale bogføringsprocedure”, gør det nemmere at hjælpe alle kunder med at opfylde dokumentationskravene i den nye bogføringslov og giver dig et bedre overblik over deres procedurer, systemer og compliance med den nye bogføringslov, uanset hvilket bogføringssystem de anvender.

Det andet værktøj, Compliance-guiden, er et banebrydende redskab, der er skræddersyet til at rådgive kunder, der anvender bogføringssystemerne C5, XAL og NAV, om, hvordan de kan blive compliant med den nye bogføringslov uden at skifte system. Dette vil blive en velkommen nyhed for virksomheder, der har investeret betydeligt i at tilpasse deres eksisterende bogføringssystemer. De vil utvivlsomt være taknemmelige, når du efterfølgende kan breake nyheden og præsentere dem for, hvordan virksomheden kan blive helt compliant uden at skulle skifte system.

Disse unikke online værktøjer vil blive præsenteret og gennemgået, og kan blive en vigtig ressource i din rådgivning om bogføringsloven og compliance.

Afholdes på Sponsor-scenen (hal A) i forbindelse med morgenmaden kl. 8.20 – 8.50